CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament demana al Govern espanyol poder emprar tots els recursos econòmics al seu abast per fer front a l’emergència sanitària

L’Ajuntament demana al Govern espanyol poder emprar tots els recursos econòmics al seu abast per fer front a l’emergència sanitària

14/05/2020

L’alcalde Ignasi Llorente ha enviat una carta a la ministra d’Hisenda Mª Jesús Montero

Davant d’aquests moments excepcionals, l’alcalde Ignasi Llorente va fer arribar, el passat dimarts 12 de maig, una carta a la ministra d’Hisenda Mª Jesús Montero amb la petició de poder disposar de totes les eines necessàries per atendre a la ciutadania. Concretament, Llorente va demanar poder flexibilitzar el destí del romanent de tresoreria del qual disposa el consistori torrellenc i destinar-lo a despeses corrents per poder contribuir de forma pràctica, directa i efectiva a mitigar els efectes de la pandèmia en la ciutadania. 

Llorente va justificar la demanda mostrant el baix endeutament de l'Ajuntament, fruit dels grans esforços dels darrers anys, i fent incidència en la urgent necessitat de pal·liar les greus conseqüències d’aquesta crisi sanitària i socioeconòmica. També, va fer referència a com aquesta nova realitat obliga a fer front a necessitats no contemplades al pressupost anual, la falta de recursos propis del consistori i els costos extraordinaris que l’Ajuntament de Torrelles ha hagut d’assumir a causa dels danys provocats pels dos darrers temporals.

Arxivat a: General, Coronavirus
Ajuntament de Torrelles
Dades sobre el deute de l'Ajuntament de Torrelles
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/10/2020 a les 12:26h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona