La Biblioteca organitza un club de lectura virtual

Dilluns, 18 de maig de 2020 a les 00:00
La primera sessió es farà el dijous 25 de juny i es parlarà del llibre ‘Incienso’ d’E. Chang

Amb la voluntat de posar remei a l’avorriment i promoure el gaudí per la lectura en aquests moments excepcionals, la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra posa en marxa un club de lectura virtual. Les sessions, que es faran en línia a través de la plataforma de videoconferències Zoom, seran els últims dijous de cada mes, a les 19 hores.

El pròxim dijous 25 de juny, l’equipament municipal organitzarà la primera trobada virtual, on s’aprofundirà en el llibre ‘Incienso’ d’E. Chang (disponible en préstec a partir del dimecres 3 de juny). Tot seguit, hi ha previstes tres sessions més:

  • El dijous 30 de juliol, la novel·la escollida serà ‘Un dia de caça’ de G. Guix.
  • El dijous 24 de setembre serà el torn de ‘Querida señora Bird’ d’A. J. Pearce.
  • El dijous 29 d’octubre, la sessió girarà al voltant de ‘Pluja d’estels’ de L. Aguilar.

Les places són limitades i cal reserva prèvia. Per a participar-hi, únicament s’han establert dos requisits. El primer és tenir el carnet de biblioteques, ja que molts dels llibres proposats es troben a l’eBiblio i es requereix tenir el carnet per poder agafar-los en préstec. El segon requisit és inscriure’s a través d’un formulari en línia per poder rebre les notificacions per accedir a la plataforma Zoom el dia de les sessions.

Es pot trobar el formulari d’inscripcions aquí.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:26