En marxa uns ajuts per a la gestió dels boscos en finques privades afectades pel temporal Glòria

Dimarts, 19 de maig de 2020 a les 00:00
La Generalitat ha presentat una convocatòria extraordinària per a subvencionar la restauració del potencial forestal i la millora de la xarxa viària

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat ha publicat una convocatòria extraordinària d’ajuts per donar suport a les persones particulars que van patir els efectes del temporal Glòria. Hi poden optar les persones físiques i jurídiques titulars de terrenys forestals privats i les associacions de propietaris forestals legalment constituïdes i amb personalitat jurídica pròpia.

Els ajuts volen impulsar la restauració del potencial forestal i la millora de la xarxa viària per a la gestió dels boscos en finques de titularitat privada malmeses pel pas del temporal Glòria. Les despeses subvencionables són, per exemple, l’arranjament de vials afectats pel temporal, actuacions puntuals de reconstrucció d’obra civil o de bioenginyeria, la tallada de la vegetació afectada i el tractament de les restes generades, o la col·locació d'elements de subjecció en plantacions i arbres afectats.

El termini de presentació de les sol·licituds, que només es podran fer telemàticament, finalitzarà quinze dies després de l’endemà de la fi de l’Estat d’Alarma.

Es poden consultar les bases completes al document adjunt.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:26