CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > Torrelles solidària davant la pandèmia

Torrelles solidària davant la pandèmia

27/05/2020

Escrit d'opinió de Maria Vidal, regidora de Cooperació i Solidaritat

El rol del voluntariat durant els darrers tres mesos ha esdevingut clau per a poder fer front a les necessitats socials que han sorgit durant el període d’Estat d’Alarma. Un cop més, Torrelles ha demostrat ser una societat implicada, participativa i organitzada. I és precisament aquest compromís de la ciutadania el que ens ha permès afrontar la crisi sanitària conjuntament.

A hores d’ara, més d’una setantena de persones s’han ofert voluntàries a través del canal (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i gràcies a la seva ajuda desinteressada, predisposició i responsabilitat, l’Ajuntament ha pogut donar resposta a iniciatives com el repartiment de més de 1.500 mascaretes a la població menor de 18 i major de 70 anys, la preparació de lots pel Banc d’Aliments o el suport a persones vulnerables que no podien sortir de casaper adquirir productes de primera necessitat, com aliments o medicaments.

A banda d’això, més d’una vintena de voluntàries han participat amb el projecte solidari “Mascareta Amiga” que, des de principis del mes d’abril, ha confeccionat i distribuït més de 1.700 mascaretes d’ús no-sanitari entre tots els comerços oberts del poble perquè qui en necessités pogués agafar-ne gratuïtament. Després de dos mesos, aquest cap de setmana es farà el darrer repartiment. Des de l’Ajuntament, volem agrair enormement el suport a totes les persones que han ajudat a fer créixer aquesta iniciativa.

Arxivat a: Articles d'opinió
Maria Vidal Martínez
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/09/2020 a les 16:51h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona