CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Notícies > Ordre d'execució contra la companyia telefònica d'Espanya

Ordre d'execució contra la companyia telefònica d'Espanya

03/06/2020

Escrit d'opinió de Judith Roig, regidora d'Urbanisme i Territori

És de tots conegut les nombroses incidències a les línies aèries de la Companyia Telefònica d’Espanya que tenim a Torrelles. En alguns punts, van excessivament baixes en el seu pas pels vials del municipi, inclús per la pròpia vorera, que sovint acaben trencades pel pas de vehicles pesants, deixant sense servei telefònic al veïnat i comportant un perill per la circulació i els vianants.

Doncs bé, des de l’estiu de l’any 2019 l’actual consistori està requerint a la companyia per tal de que doni solució a aquestes incidències. Atès la manca de resposta, finalment, es va incoar procediment d’ordre d’execució a l’entitat TELEFÒNICA D’ESPANYA, SA per tal de que procedís a reubicar i/o restaurar i/o col·locar la instal·lació de conductors aeris a més de 4,5 metres del nivell del paviment i a més a més, els indicàvem que l’incompliment de l’ordre d’execució habilitaria a l’Ajuntament per executar-la de manera forçosa pels mitjans legals, i en últim extrem, se’ls indicava que l’incompliment es trobava tipificat com infracció urbanística greu amb sanció aplicable de multa de fins a 150.000 €.

En dates recents i en resposta a l’ordre d’execució, s’ha posat en contacte amb l’Ajuntament, una empresa de serveis que sota encàrrec de la companyia telefònica ens ofereix fer una auditoria de totes les línies telefòniques del municipi i establir aquells punts on s’ha d’actuar.

Continuarem treballant perquè tant aquesta companyia, com d’altres que donen servei al nostre municipi -i front a les que estem prenent mesures similars-, acabi d’executar les tasques que resultin de l’auditoria que s’han compromès a realitzar. 

Arxivat a: Articles d'opinió
Judith Roig
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/09/2020 a les 16:51h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona