CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > Torrelles participa en una taula de treball per abordar l'emergència climàtica

Torrelles participa en una taula de treball per abordar l'emergència climàtica

05/06/2020

La trobada virtual va voler generar sinergies entre els diferents actors participants i impulsar el treball en xarxa per fer front al gran repte

En el marc del Dia Mundial del Medi Ambient, que es commemora avui, divendres 5 de juny, la regidora de Cooperació Internacional i Solidaritat, Maria Vidal, va participar ahir en la primera trobada d’un espai de confluència entre administracions públiques i societat civil per tractar l’emergència climàtica des de la cooperació internacional.

Impulsada pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, l’objectiu de la trobada va ser generar sinergies i fomentar el treball en xarxa per fer front al gran repte i desenvolupar accions i polítiques coherents i eficients. En total, hi van participar més de 130 representants d’administracions, entitats de cooperació o mediambientals, centres de recerca i universitats.

Durant la jornada, que a causa de la crisi sanitària es va realitzar de forma telemàtica, es van fer quatre grups de treball i es van abordar temes com el rol de les administracions i els reptes ambientals de la societat civil, la coherència en les polítiques públiques de sostenibilitat i justícia social, les accions i línies de treball, i les necessitats formatives en matèria de cooperació i medi ambient.

Arxivat a: General
Dia Mundial del Medi Ambient
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/08/2020 a les 09:13h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona