Gran acollida de la Festa de la Cirera

Dimarts, 9 de juny de 2020 a les 00:00
Com la crisi sanitària no va permetre gaudir amb normalitat de la celebració, les xarxes socials municipals es van omplir de divertides propostes

Els torrellencs i les torrellenques no han deixat passar l’oportunitat de celebrar la Festa de la Cirera, la festivitat més popular del municipi. El passat cap de setmana, a les xarxes socials municipals, es van programar activitats per a tots els públics. En total, Youtube va comptabilitzar 1.370 visualitzacions. També, Facebook i Instagram, els altres dos espais de celebració, van comptar amb una gran participació ciutadana. 

El dissabte, les propostes més reeixides van ser el pregó, el vermut de l’ANC amb polítics convidats, la classe d’aeròbic per a totes les edats a càrrec de la Maribel Palau, el taller d’il·lustració de l’artista torrellenca Maria Palet, la xerrada sobre els oficis del bosc de la mà dels Estelladors de Torrelles i el repic de campanes com a homenatge a totes les persones que treballen a primera línia de la pandèmia. Així mateix, el concert virtual del grup torrellenc Fenok va fer passar una bona estona al jovent. 

El diumenge va destacar la passejada virtual pels camps de cirerers, la sessió per aprendre a ballar la tal·lara de l’Esbart Sant Martí, la xerrada dels Estelladors de Torrelles sobre l’ofici de boscater i el recull fotogràfic de l’Espai de la Gent Gran. 

Per últim, va tenir un fort seguiment entre els veïns i les veïnes el vídeo d’agraïment a les persones voluntàries, personal sanitari i gent del poble que ajuden cada dia a superar la crisi que va acomiadar la celebració popular. 

Des de l’Ajuntament, es vol agrair la col·laboració a totes les entitats locals que van participar-hi: Tot Gimnàstica, la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), l’AMPA de l’Escola Sant Martí, el Motoclub Torrelles, l’Ateneu Torrellenc, l’Associació de la Gent Gran, el Centre Excursionista Torrellenc (CET), Els Tres Tombs de Torrelles i l’Associació Modelisme Torrelles. La seva implicació va fer possible la celebració d’aquesta edició confinada de la festa.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:26