CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > La Policia Local, l'ADF i Protecció Civil vetllen per la seguretat durant la revetlla de Sant Joan

La Policia Local, l'ADF i Protecció Civil vetllen per la seguretat durant la revetlla de Sant Joan

24/06/2020

L’Ajuntament agraeix a la ciutadania l’actitud cívica i responsable durant la vetllada

La revetlla de Sant Joan ha tingut un caire tranquil i familiar a Torrelles durant el vespre i primera hora de la nit. Des de l'Ajuntament, s'agraeix i es celebra l'actitud cívica de bona part de la ciutadania, que fins i tot s'ha encarregat de retirar les restes dels petards, actitud necessària per al benefici comunitari. 

A mesura que ha anat avançant la matinada, però, ha canviat aquest caire tranquil i familiar amb diverses incidències que han fet intervenir a la Policia Local, com algun contenidor cremat i afectacions al mobiliari urbà. La Policia Local ha anat identificant a les persones implicades en els diversos incidents i l’Ajuntament es personarà per a reclamar els danys als implicats.

Durant la nit, s’ha detectat un grup de persones de fora del municipi amb nombrós material pirotècnic que ha estat incautat per infringir la normativa administrativa. Tot i el seguiment per part de la Policia Local, aquest grup ha acabat provocant una baralla tumultuària en la qual s’ha vist implicat un veí de Torrelles, que ha estat ferit lleu. El resultat de la baralla ha estat la detenció d’una persona per desobediència greu, resistència i atemptat contra els agents de l’autoritat. Durant la intervenció, també ha resultat ferit lleu un agent de la Policia Local.

Des de l'Ajuntament, s'agraeix la tasca desenvolupada i la implicació dels agents de la Policia Local de Torrelles, que, tot i haver demanat suport als altres cossos policials, ha hagut d’actuar sense el seu suport.

També, l'ADF informa que no hi ha hagut incidències en relació amb els incendis forestals, tot i que s’han trobat restes de coets en zona forestal, i recorda que està prohibit el llançament de coets a menys de 500 metres de massa forestal. Així mateix, Protecció Civil es va encarregar de dur a terme el tall de circulació al Carrer Major i va estar fent rondes a peu pel centre al vespre i primera hora de la nit.

Arxivat a: General
Part dels agents de la Policia Local i membres de l’ADF que han estat treballant durant la revetlla
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/07/2020 a les 12:37h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona