CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > El municipi dona suport a Tujereng en la lluita contra l’emergència sanitària

El municipi dona suport a Tujereng en la lluita contra l’emergència sanitària

29/06/2020

A més del repartiment de 5.000 mascaretes, es sensibilitza sobre les principals mesures de prevenció

L’Ajuntament subvenciona el projecte ‘Suport a mesures de protecció per a la prevenció de la covid-19 a Tujereng (Gàmbia)’ de l’entitat M-Bolo Association. A través de la iniciativa, a Tujereng, s’estan confeccionant 5.000 mascaretes seguint pautes de seguretat i higiene. També, el Tujereng Village Development Committe està fent el repartiment casa per casa sensibilitzant la ciutadania i informant sobre el seu ús i correcte manteniment. De la mateixa manera, s’estan dissenyant materials de difusió per als espais més transitats del poble amb l’objectiu de recordar la importància de la mascareta i les principals mesures de prevenció.

El Tujereng Village Development Committe està fent la distribució amb tauletes que incorporen el Sistema d’Informació Geogràfica, gràcies a la subvenció de l’Ajuntament de Torrelles de l’any 2018. Aquest sistema permet disposar d’un mapa del poble digitalitzat, que està sent clau per al bon repartiment de les mascaretes.

Arxivat a: General, Coronavirus
Tujereng
Tujereng
Tujereng
Tujereng
Tujereng
Tujereng
Tujereng
Tujereng
Tujereng
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/11/2020 a les 13:46h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona