CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > Noves actuacions per a prevenir els incendis forestals al municipi

Noves actuacions per a prevenir els incendis forestals al municipi

29/06/2020

Aquesta setmana, s’estan desbrossant les zones verdes de Cesalpina i pròximament s’actuarà en les del nucli

Amb l’arribada de l’estiu i l’augment de les temperatures, l’Ajuntament ha intensificat les intervencions per prevenir els incendis forestals a diversos punts del municipi. Actualment, s’estan netejant les zones verdes de Cesalpina. Es preveu que els treballs finalitzin al llarg d’aquesta setmana i tot seguit, es començarà amb les zones del nucli.

En breus, s’arranjaran trams de les franges de protecció perimetral dels veïnats de Can Güell i Can Guey i es desbrossaran les zones verdes. Per portar a terme l'actuació, es traurà aviat la licitació, que contempla un preu de contracte de 37.000 euros.

Així mateix, d’acord al Pla de Prevenció d’Incendis Forestals, es milloraran quatre camins forestals. L’actuació costarà 6.124 euros i estarà subvencionada en un 90% per la Diputació de Barcelona. També, la Diputació de Barcelona ha concedit una subvenció de 8.000 euros per retirar els pins caiguts pel temporal Glòria a la finca de Can Casanovas, en una extensió de 3,5 hectàrees. Tot i ser una zona privada, els treballs permetran millorar la prevenció dels incendis al municipi.

Mitjançant un ajut extraordinari de l’AMB, s’arranjaran dos camins més de la xarxa viària per poder garantir el pas de vehicles d’extinció o vigilància del medi natural. El pressupost ascendeix a uns 5.000 euros. Per últim, el projecte de silvopastura continua endavant i les cabres mantenen la franja de protecció de Cesalpina.

Arxivat a: General
Prevenció d'incendis forestals
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/09/2020 a les 13:29h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona