CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > Continuen oberts els ajuts per als veïns i les veïnes en situació de vulnerabilitat per l’emergència sanitària

Continuen oberts els ajuts per als veïns i les veïnes en situació de vulnerabilitat per l’emergència sanitària

03/07/2020

L’Ajuntament ha posat en marxa una convocatòria amb un pressupost màxim de 22.000 euros

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament va presentar a mitjans del mes de juny una prestació econòmica extraordinària per aquells veïns i veïnes que es troben en situació de dificultat socioeconòmica a causa de la pandèmia. Durant aquestes setmanes, s’han rebut les primeres peticions, que ja s’estan valorant.

No obstant això, es vol recordar que la convocatòria continua oberta i que els veïns i les veïnes que hagin patit els efectes de la crisi sanitària poden presentar les seves sol·licituds. En total, el consistori torrellenc hi destinarà un pressupost màxim de 22.000 euros amb l’objectiu d’ajudar a pal·liar els efectes econòmics de la crisi sanitària i facilitar a la ciutadania l’adquisició de productes d’alimentació, farmàcia, suport al pagament del lloguer i dels subministraments bàsics. La quantia de la prestació serà de 600 euros com a màxim i de pagament únic.

A la convocatòria, hi pot accedir qualsevol persona o unitat familiar de convivència en situació de dificultat socioeconòmica i/o vulnerabilitat com a conseqüència de l’Estat d’Alarma i la gestió de la crisi de la covid-19.

El termini per sol·licitar els nous ajuts s’allargarà fins al pròxim dilluns 17 d’agost. Es recomana fer la presentació de forma telemàtica a través del portal de tràmits del web municipal amb una instància genèrica, adjuntant tota la documentació requerida. En cas de dificultat, la sol·licitud es pot tramitar de forma presencial demanant cita prèvia al Servei d’Atenció Ciutadana.

Per a més informació, es poden consultar les bases reguladores i el decret d’aprovació als documents adjunts. També, es pot trucar al telèfon 93 689 00 00 ext. 300 o enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: General, Coronavirus
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Arxius adjunts

 • Bases (PDF, 97 kB)
  Bases reguladores de la nova prestació econòmica extraordinària per la covid-19
 • Decret (PDF, 1,43 MB)
  Decret d'aprovació de la nova prestació econòmica extraordinària per la covid-19
 • Preguntes més freqüents sobre la convocatòria d'ajuts (PDF, 277 kB)
  Preguntes Més Freqüents (FAQs) sobre la convocatòria de la prestació econòmica extraordinària per aquells veïns i veïnes en situació de dificultat pel COVID-19
 • Instruccions per a la sol·licitud telemàtica (PDF, 428 kB)
  Instruccions per a la sol·licitud telemàtica de la prestació econòmica extraordinària per aquells veïns i veïnes en situació de dificultat pel COVID-19
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/01/2021 a les 12:22h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona