CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > La Generalitat presenta una nova convocatòria d’ajuts per subvencionar activitats d’estiu d’infants i adolescents

La Generalitat presenta una nova convocatòria d’ajuts per subvencionar activitats d’estiu d’infants i adolescents

15/07/2020

Les famílies poden presentar les sol·licituds fins al 14 de setembre o fins que s’exhaureixi la dotació

La Generalitat de Catalunya ha publicat una nova prestació extraordinària per donar suport a les famílies que es troben en situació de vulnerabilitat i promoure el lleure educatiu a Catalunya. Les persones beneficiàries són els infants, adolescents i joves de 3 a 17 anys, però una persona de la seva unitat familiar ha de presentar la sol·licitud.

Els requisits de la persona sol·licitant són tenir més de 18 anys, inscriure l’infant o els infants a càrrec, d’entre 3 i 17 anys, a una activitat d’educació en el lleure que tingui lloc a Catalunya, estar empadronat i residir legalment en un municipi català i que la unitat familiar tingui uns ingressos bruts inferiors als 25.180,44 euros anuals (o inferiors als 12.590,22 euros en el període entre l’1 de gener i el 30 de juny de 2020).

Les activitats han de tenir lloc entre el 22 de juny i el 13 de setembre de 2020 i la durada mínima ha de ser de set dies, siguin o no consecutius. En el cas de les activitats sense pernoctació, la durada mínima ha de ser cinc hores al dia.

La Generalitat atorgarà un ajut de 100 euros si l’activitat implica pernoctació i un ajut de 80 euros si no. A partir d’avui, dimecres 15 de juliol, es poden sol·licitar només telemàticament. El termini finalitzarà el pròxim dilluns 14 de setembre, a les 15 hores, o quan s’exhaureixi la dotació pressupostaria prevista de tres milions i mig d’euros.

L’ajut és compatible amb altres prestacions d’administracions públiques i privades.

Arxivat a: General, Coronavirus
Nova convocatòria d’ajuts per subvencionar activitats d’estiu d’infants i adolescents

Arxius adjunts

  • Resolució (PDF, 66 kB)
    Resolució de la convocatòria de la prestació extraordinària per a gaudir d'activitats de lleure educatiu a Catalunya
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/08/2020 a les 10:25h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona