Ja es pot llegir el nou butlletí municipal

Divendres, 31 de juliol de 2020 a les 00:00
La revista inclou una valoració del primer any de legislatura i aprofundeix en la crisi sanitària, els efectes dels temporals i la reforma del Casal de la Gent Gran

L’Ajuntament de Torrelles acaba de publicar un nou número de la revista d’informació municipal. Corresponent als mesos de juliol i agost, la publicació conté unes pàgines especials on l’equip de govern ret comptes dels primers dotze mesos de legislatura. Aquest exercici de transparència permet conèixer de la mà de l’alcalde Ignasi Llorente, dels regidors i de les regidores les diferents polítiques impulsades al municipi.

A més, el número 51 conté les darreres informacions relacionades amb els nous ajuts municipals per als veïns i les veïnes afectats per l’emergència sanitària, l’evolució dels treballs per minimitzar els efectes dels temporals i la fi de la remodelació del Casal de la Gent Gran. També, aborda temes com l’entrada en vigor de l’Ordenança de Civisme, els canvis de funcionament a la piscina municipal i les novetats del Casal d’Estiu 2020.

Es pot consultar el nou butlletí municipal al document adjunt o aquí.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:26