CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament alerta sobre l’abandonament de vehicles a la via pública

L’Ajuntament alerta sobre l’abandonament de vehicles a la via pública

03/08/2020

Es recorda a la ciutadania que aquesta pràctica està prohibida i que pot comportar sancions al propietari

Des del passat dia 1 de gener, la Policia Local de Torrelles ha retirat 15 vehicles que havien estat abandonats a la via pública. La seva detecció i retirada és possible per les inspeccions que la Policia Local realitza de forma periòdica, així com per l’avís i requeriments de veïns i veïnes del municipi, que denuncien els casos quan veuen un vehicle que es manté durant molt de temps estacionat en un mateix lloc i amb signes d’abandonament. Actualment hi ha dos expedients oberts.

Es recorda a la ciutadania que el Reglament General de Circulació prohibeix l’estacionament continuat d’un vehicle en un mateix lloc durant més de 30 dies a les zones urbanes del municipi. En el supòsit que passin 24 hores des que es formuli la denuncia corresponent sense que hagi estat retirat el vehicle, es procedirà a la seva retirada i dipòsit.

La sanció que s’imposa als titulars per l’abandonament de vehicles és de 54,09 €, un import al qual cal sumar el cost del servei de grua, necessari per a la seva retirada, que és de 150 €. Un cop traslladat al dipòsit municipal, si el propietari volgués recuperar el vehicle, haurà d’ abonar també un suplement per cada dia que el vehicle hagi estat al dipòsit. En cas de no ser reclamat, la Policia Local comunicarà el cas al Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament per a la seva declaración com a residu i posterior desballestament.

L'Ajuntament alerta dels prejudicis que aquesta infracció comporta per a la vialitat, salubritat i el medi ambient.

Arxivat a: General
Vehicle abandonat
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/09/2020 a les 13:29h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona