Entren en vigor noves mesures per a evitar la propagació de la COVID-19

Dimecres, 19 d'agost de 2020 a les 00:00
El Departament de Salut confirma que a Torrelles hi ha hagut 7 casos des de l’1 de juliol

En el marc de les diferents actuacions desenvolupades per frenar l’impacte de la pandèmia, la Generalitat de Catalunya feia efectives d'ahir dimarts 18 d’agost un conjunt de noves mesures. Entre aquestes destaca la prohibició de fumar a la via pública o en qualsevol altre espai a l’aire lliure quan no es pugui respectar una distància entre persones de com a mínim 2 metres.

Els establiments de restauració també veuen modificades les condicions en les quals oferien servei fins el moment. Així bars, restaurants, terrasses i guinguetes poden obrir com a màxim fins a la 1 de la matinada i, des de la mitjanit, no poden admetre nous clients. A la barra i entre taules o grups de taules, cal garantir una distància mínima d’1,5 m, amb un màxim de 10 persones.

Finalment es recomana que no es facin trobades socials amb persones que no pertanyin al grup de convivència estable i que aquestes es restringeixin a un màxim de 10 persones.

 

Baixa incidència a Torrelles

Pel que fa a la situació concreta del nostre municipi, la incidència de la malaltia continua en nivells baixos tot i la pujada registrada al conjunt de Catalunya en les últimes setmanes. Les darreres dades conegudes mostren com des del passat 1 de juliol només s’han constatat 7 nous casos de COVID-19 al poble. No obstant, des de l’Ajuntament de Torrelles es recorda però que convé no abaixar la guàrdia especialment aquest final d’estiu on moltes persones poden tornar de vacances d’indrets on la infecció ha tingut una incidència molt més alta.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:26