Inscripcions obertes per a participar en la Setmana Jove 2020

Dimecres, 19 d'agost de 2020 a les 00:00
Del 31 d’agost al 5 de setembre, hi haurà tallers de twerk i cuina, un tobogan gegant, làser tag, Improshow i el concert de Rumba Que Derrumba

El jovent torrellenc ja es pot inscriure en les diferents activitats de la Setmana Jove 2020, que aquest any se celebrarà del 31 d’agost al 5 de setembre. Durant sis dies, s’oferiran propostes diverses entre les quals no faltaran tornejos de futbolí i tennis taula, jocs d’aigua, tallers de twerk i cuina, esports com el pàdel i el bàdminton, una sessió de làser tag i un joc d'escapisme. Un tobogan aquàtic gegant, un sopar a la fresca i un espectacle d'Improshow seran altres de les activitats programades. La música també tindrà el seu protagonisme amb la nit Chill Out a la piscina i el concert de Rumba Que Derrumba, que el dissabte 5 de setembre tancarà les propostes. 

El jovent que vulgui participar en alguna d’aquestes activitats haurà d’inscriure’s prèviament a través d'un formulari en línia. Ho poden fer fins a 24 hores abans de cada activitat, però les places són limitades. Els menors de 16 anys que vulguin accedir sols a la nit Chill Out, a l’Improshow o al concert de Rumba Que Derrumba hauran de presentar l’autorització que trobareu adjunta signada pel pare, mare o tutor legal.

Aquesta edició estarà marcada per la situació sanitària actual i la necessitat de complir amb totes les mesures de seguretat com la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic, la distància entre persones i  l’ús de mascareta, que serà obligatòria a totes les activitats. Es recorda a la ciutadania que, en cas de tenir símptomes o haver tingut contacte amb una persona que hagi donat positiu de COVID-19, caldrà quedar-se a casa. 

En aquesta línia, des que va tornar a obrir les seves portes, el Casal de Joves ha anat implementant mesures per a garantir el seu funcionament. Les instal·lacions disposen de tot el material desinfectant necessari, les activitats es fan amb cita prèvia i cada dia queden registrades les persones que accedeixen a l’equipament. A més, a partir de setembre, caldrà que les persones usuàries portin signada una declaració responsable per a garantir que les activitats del casal es puguin realitzar de forma segura. 

Per últim, el passat dilluns 17 d'agost van tornar les propostes estiuenques com la possibilitat de jugar al pàdel o accedir gratuïtament a la piscina municipal.

 

Actualització (26/08/2020):

A causa de les darreres recomanacions de la Generalitat de Catalunya relacionades amb la crisi sanitària, s'ha anul·lat el sopar a la fresca (només soparan les persones inscrites al taller de cuina) i la nit Chill Out a la piscina.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:26