CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Torrelles segueix amb un nivell molt baix de risc de contagi de la COVID-19

Torrelles segueix amb un nivell molt baix de risc de contagi de la COVID-19

24/08/2020

Recentment, s’han detectat alguns nous positius coincidint amb el retorn de les vacances de veïns i veïnes del municipi

Torrelles continua amb un risc molt baix de contagi de la COVID-19. Concretament, l’índex de contagi és del 14,19, un dels més baixos de tota la regió metropolitana, i la taxa de reproducció és del 0,29. No obstant això, el municipi ha passat d’1 cas positiu detectat en tot el mes d’agost a 3 positius en una setmana.

En aquest sentit, és possible que durant les properes setmanes es detectin alguns casos més relacionats amb el retorn de les vacances, sobretot entre persones que han estat en zones amb índexs de risc de contagi molt més alts. És per aquest motiu que des de l’Ajuntament es recomana a tota la població seguir amb les mesures decretades per les autoritats sanitàries, però especialment cal que aquelles persones que durant les seves vacances poden haver estat en zones de risc de contagi alt o que hagin pogut incórrer en alguna situació de risc extremin les precaucions pel bé de tothom.

Pel que fa a l’inici del curs escolar, aquesta setmana, els alcaldes i les alcaldesses del Baix Llobregat mantindran una reunió amb el Departament d’Ensenyament per conèixer de primera mà el pla de reobertura dels centres educatius de cara al curs escolar 2020-2021, que està previst que comenci el pròxim dilluns 14 de setembre.

Arxivat a: General, Coronavirus
COVID-19
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/10/2020 a les 15:11h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona