CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > Lleuger repunt de positius a Torrelles

Lleuger repunt de positius a Torrelles

28/08/2020

Els casos, que s’havien mantingut molt baixos durant tot el juliol i l’agost, han pujat fins a 6 coincidint amb la tornada de les vacances

En els darrers quinze dies, el municipi ha vist com el nombre de casos de contagi de la COVID-19 han augmentat fins als 6 positius, mentre que durant la primera quinzena del mes d’agost, s’havien mantingut per sota de 3 casos positius.

Aquest lleuger repunt obliga a tothom a seguir mantenint les mesures decretades per la Generalitat de Catalunya que posen especial èmfasi en l’ús obligatori de la mascareta, el rentat freqüent de mans i el manteniment de la distància de seguretat. També, es demana que aquelles persones que tornen de vacances de zones amb índex alt de contagi extremin les precaucions per evitar la propagació del virus i es posin en contacte amb Salut si noten qualsevol símptoma compatible amb la COVID-19.

A pocs dies per a l’inici del curs escolar 2020-2021, les autoritats sanitàries fan una crida a la responsabilitat de tota la població, tingui o no familiars en edat escolar, i demanen restringir tot el possible les interaccions socials per reduir les possibilitats de contagi i contribuir a garantir un retorn segur a les aules.

Arxivat a: General, Coronavirus
COVID-19
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/10/2020 a les 15:11h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona