Ple total a la Setmana Jove 2020

Dijous, 10 de setembre de 2020 a les 00:00
La reeixida proposta s’ha convertit en un espai de convivència molt desitjat pel jovent després d’aquests últims mesos atípics

La situació sanitària derivada de la COVID-19 va obligar a repensar la programació de la Setmana Jove 2020 i adaptar-la a les circumstàncies. Algunes activitats com el sopar a la fresca o la nit Chill Out a la piscina es van haver d’anul·lar i a la resta de propostes es van extremar les mesures de seguretat.

Tot i l’excepcionalitat, la Setmana Jove 2020 ha rebut una acollida aclaparadora per part del jovent torrellenc. Gairebé totes les activitats s’han fet amb aforament complet i algunes, fins i tot, amb llista d’espera. Els nois i les noies han respost molt bé i han respectat totes les mesures de prevenció com portar la mascareta, respectar les distàncies de seguretat i reforçar la higiene de mans.

Com per a totes les activitats era obligatòria la inscripció prèvia, s’han pogut distribuir els espais i gestionar correctament els grups. A algunes com el làser tag o el tobogan aquàtic gegant, es van fer grups de 10 persones amb franges horàries de 30 minuts. Pel que fa a l'espectacle d'improvisació Improshow o el concert de Rumba Que Derrumba, el públic va estar assegut amb la mascareta posada i la corresponent distància de seguretat i repartit per grups de convivència. Així mateix, el material, el mobiliari i les cadires es van desinfectar abans i després de cada ús.

Totes les propostes es van desenvolupar sense incidents i tant les persones participants com els talleristes i l’Ajuntament valoren molt positivament els set dies de divertides activitats. Adolescents i joves de diverses edats han participat en la Setmana Jove 2020, que ja s’havia pensat per oferir propostes per a tots els gustos. Infants de 6 anys i més menuts van gaudir del tobogan aquàtic gegant i les famílies van passar grans estones amb l’espectacle d’improvisació Improshow, el concert de Rumba Que Derrumba i el joc d’escapisme Flubber.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:27