Avui es reobre el tram de Torrelles de la pista forestal

Dimecres, 16 de setembre de 2020 a les 00:00
La pista, que tindrà restriccions mentre durin les obres, permet l’accés a les propietats privades i camps de conreu ubicats a l’entorn

A partir d’avui es podrà transitar pel tram de la pista forestal que pertany al terme municipal de Torrelles. L’Ajuntament ha decidit reobrir aquesta part del camí per a garantir l’accés a les propietats privades i camps de conreu ubicats a l’entorn, un cop s’ha donat el vist-i-plau des dels serveis tècnics.

El tram de Begues seguirà amb restriccions i no es podrà utilitzar la pista per arribar a la població veïna. Es recomana als usuaris de la via que segueixin la informació sobre el tram de Begues a través dels seus canals de comunicació municipals.

Durant el temps que hi hagi obres es podrà circular amb precaució, ja que hi haurà operaris i maquinària treballant. En aquesta fase dels treballs podrien produir-se talls puntuals tot i que, si són necessaris, es faran intentant minimitzar les molèsties.

ACTUALITZACIÓ 17/09/20:

Begues ha reobert avui el seu tram de la pista forestal. Així doncs, després de l'obertura ahir del tram de Torrelles, ja es pot transitar amb màxima precaució per aquesta via que uneix els dos municipis.

Recorda que aquesta és una obertura provisional mentre treballem per trobar una solució definitiva. Les condicions de pas són:
- velocitat màxima permesa de 20 km/h
- vehicles de menys de 3.500 kg
- en horari de 7 a 20 hores
Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:27

Imatges