CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > Novetats a la Biblioteca

Novetats a la Biblioteca

16/09/2020

L’equipament municipal ha ampliat el seu horari d’atenció a la ciutadania i ha previst noves activitats per gaudir de la tardor al municipi

Ahir, dimarts 15 de setembre, la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra va començar a aplicar l’horari d’hivern, tot i que amb restriccions amb motiu de la COVID-19. Així doncs, durant els pròxims mesos, l’espai restarà obert més hores. En concret, obrirà de dilluns a divendres, de 16.30 a 20.30 hores, i els dissabtes, de 10 a 13 hores.

Pel que a les noves activitats, la Biblioteca posarà en marxa un curs d’escriptura creativa. La periodista, guionista i autora teatral Anna Fité conduirà la proposta que constarà de cinc sessions i es faran el 6 i 20 d’octubre, el 3 i 17 de novembre i l’1 de desembre. L’activitat que serà presencial i començarà a les 18 hores està pensada per a persones de totes les edats, des d'infants a partir de 6 anys que poden venir acompanyats de les seves famílies. Per a participar-hi, cal inscriure’s a través d’un formulari en línia o trucant al 93 689 18 36.

De la mateixa manera, la Biblioteca continuarà organitzant el club de lectura virtual. La pròxima sessió serà el 21 d’octubre, a les 19 hores, on es comentarà el llibre ‘Querida señora Bird’ d’A. J. Pearce. Per a participar-hi, també cal inscriure’s a través d’un formulari en línia. Així mateix, l’equipament municipal seguirà impulsant el club de lectura juvenil (els dilluns, a les 18 hores), el grup de conversa ‘Xerrem en català’ (els dilluns, a les 16.30 hores) i diferents sessions de contacontes. Totes les activitats presencials respectaran les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries i caldrà que les persones assistents les segueixin escrupolosament.

Arxivat a: General
Biblioteca Municipal Pompeu Fabra
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/09/2020 a les 13:29h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona