CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Notícies > Nova trobada de municipis petits del Baix Llobregat per abordar la tornada a les aules

Nova trobada de municipis petits del Baix Llobregat per abordar la tornada a les aules

17/09/2020

L’alcalde torrellenc ha aprofitat la reunió per tornar a reclamar l’ampliació dels horaris d’obertura del consultori del municipi

Avui, dijous 17 de setembre, s’ha celebrat una nova trobada virtual d’alcaldes i alcaldesses de municipis de menys de 20.000 habitants del Consell Comarcal del Baix Llobregat. L’alcalde Ignasi Llorente ha participat en la reunió setmanal, que ha comptat amb la presència del Sr. Joan Puigdollers, gerent de l'Àmbit Metropolità Sud i representant del Departament de Salut, la Sra. Elena Ferreiro, directora dels Serveis Territorials al Baix Llobregat i representant del Departament d’Educació, i el Sr. Juli Fernàndez, delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona. La trobada s’ha centrat especialment en l’inici del curs escolar 2020-2021.

Primer de tot, s’ha explicat que s’ha posat en marxa un canal de comunicació oficial sobre les afectacions derivades de la COVID-19 en l’àmbit escolar amb la voluntat d’evitar la propagació de notícies falses i rumors. Des del Departament d’Educació, s’ha destacat que els casos positius detectats als centres educatius han estat inferiors als previstos en aquests tres primers dies del nou curs escolar. En concret, al Baix Llobregat, només hi ha dos grups confinats, tots dos d’una mateixa escola privada, exceptuant el cas de l’escola Juncadella de Sant Vicenç dels Horts.

L’alcalde torrellenc ha demanat que s’estableixi un protocol únic a nivell escolar i extraescolar, ja que a hores d’ara a nivell esportiu o en altres espais d’educació en el lleure s’apliquen mesures diferents i en alguns casos, ni tan sols hi ha protocols clars, fet que posa en perill tota la feina que s’està fent a nivell escolar. Des de la Generalitat, s’ha explicat que s’està treballant en un protocol específic per a l’àmbit esportiu.

Finalment, Llorente ha tornat a reclamar l’ampliació dels horaris d’obertura del CAP de Torrelles, perquè es considera insuficient l’atenció que s’està donant actualment.

Arxivat a: General, Coronavirus
Nova trobada de municipis petits del Baix Llobregat per abordar la tornada a les aules
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/10/2020 a les 16:52h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona