CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Notícies > Torrelles segueix amb un risc baix de contagi

Torrelles segueix amb un risc baix de contagi

22/09/2020

L’Ajuntament demana no abaixar la guàrdia i seguir aplicant les mesures de seguretat per evitar els rebrots

Torrelles continua amb un risc baix de contagi de la COVID-19, amb un índex del 42,57, molt per sota d’altres municipis de la regió metropolitana sud que segueixen amb uns índex de contagi alts o molt alts, en alguns casos. 

Aquesta tendència positiva s’ha mantingut durant tot l’estiu, amb l’excepció de la darrera quinzena d’agost, coincidint amb el retorn de vacances d’algunes famílies que havien visitat zones amb un risc més alt de contagi. Així, doncs, les dades des del dia 1 de juliol han estat molt positives. Des del consistori es recorda a la ciutadania que aturar la propagació del virus és una responsabilitat de tots i que cal seguir treballant i aplicant les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries per poder mantenir el risc baix, sobretot ara, que s’ha iniciat el curs escolar.

 

 

Arxivat a: General, Coronavirus
COVID-19
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/10/2020 a les 09:58h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona