CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > Un any ple d'incidents que han condicionat les inversions

Un any ple d'incidents que han condicionat les inversions

25/09/2020

Escrit d'opinió de Judith Roig, regidora d'Urbanisme i Territori

En el plenari del mes de gener d’enguany es va aprovar un pressupost i un llistat d’inversions a dur a terme durant l’any 2020, a més a més també es va aprovar un Pla d’Actuació Municipal (PAM) per a la legislatura 2019-2023. Ni la reparació del pont del molí, al costat de la masia de Can Coll, ni la restauració de la pista de Begues, estaven previstos per aquest primer any de legislatura.

A la Pista de Begues i al pont del molí s’hi havia d’actuar amb caràcter d’urgència després dels temporals Glòria i del dies 21 i 22 d’abril. Doncs bé, aquest equip de govern tot i no tenir-ho planificat ha invertit i està invertint en l’actualitat, aproximadament, la quantitat de cent mil euros (100.000 €) en aquestes dues actuacions.

Per tal d’aconseguir aquestes quantitats hem hagut de sol·licitar el suport de totes les  administracions supramunicipals, algunes han respost millor i d’altres no tant, també ens hem vist obligats a modificar el pressupost. I tot això amb la suspensió de terminis que derivava de l’Estat d’Alarma i amb les dificultats per treballar en una situació de pandèmia mundial.

El que hem de valorar molt positivament és la capacitat d’adaptació als canvis d’aquest govern quan ataquen la programació i planificació. Algunes de les inversions i actuacions previstes s’han hagut d’ajornar i no s’acabaran en els terminis previstos, però les acabarem duent a terme.

 

Arxivat a: Articles d'opinió
Judith Roig
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/03/2021 a les 13:33h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona