CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Es posa en marxa la campanya de vacunació de la grip

Es posa en marxa la campanya de vacunació de la grip

13/10/2020

Es prioritzen els col·lectius de risc com la gent gran, les persones amb malalties cròniques i les dones embarassades

Aquesta setmana es posa en marxa la campanya de vacunació de la grip amb la voluntat de protegir les persones especialment vulnerables. Aquest any, degut a l’actual situació sanitària derivada de la COVID-19, es considera més important que mai que aquests col·lectius puguin accedir a la vacuna per evitar les complicacions que comporta la malaltia.

Com en anys anteriors, es prioritzarà la gent de 60 o més anys, les dones embarassades, les persones amb malalties cròniques i els assistents o convivents amb persones en condició de risc. En aquests casos, la vacunació es farà al CAP Torrelles a partir del dia 15 d’octubre. Les persones que vulguin accedir-hi han de demanar cita prèvia a través de l’enllaç adjunt o trucant al telèfon 93 567 09 99 o al centre d’atenció primària, al 93 689 26 13.

Es recorda la ciutadania que no n’hi ha prou amb vacunar-se de la grip una sola vegada. Cal fer-ho cada any atès que els virus gripals varien i la vacuna s’adapta cada temporada per mantenir la seva efectivitat. També cal tenir en compte que la vacuna de la grip no protegeix de refredats ni d’altres infeccions respiratòries víriques.

Arxivat a: General
Vacunació de la grip

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 29/10/2020 a les 16:52h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona