CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > El camí cap a l'enfortiment de les estratègies locals de cooperació

El camí cap a l'enfortiment de les estratègies locals de cooperació

16/10/2020

Escrit d'opinió de Maria Vidal, regidora de Cooperació i Solidaritat

Per tal de contribuir a fer front als reptes des d’una mirada més global i a transformar el món en el que vivim des del propi territori, des de la Regidoria de Cooperació i Solidaritat iniciem aquesta setmana, amb el suport de la Diputació de Barcelona, un procés per a la identificació d’orientacions estratègiques de cooperació al desenvolupament.

El camí que tot just comencem comptarà amb la creació d’un grup de treball que, a través de reunions que es realitzaran de manera periòdica durant els propers mesos, ens permetrà rebre un assessorament tècnic continuat per part de la Diputació amb la finalitat de, no només valorar totes les polítiques locals de cooperació del nostre municipi fins ara utilitzades, sinó també definir nous projectes que ens permetran consolidar tot el treball fet durant els últims anys.

Aquesta elaboració d’orientacions estratègiques te l’objectiu d’emetre un informe final que inclourà un seguit de propostes, criteris i recomanacions sobre els passos a seguir a partir d’ara. Aquest document ens servirà de guia per organitzar de manera clara i coherent totes les accions que duem a terme dins de l’àrea de Cooperació any rere any, des de les campanyes de sensibilització locals (educació per a la ciutadania global) fins els diferents projectes que iniciem de manera conjunta amb Tujereng en el marc de l’agermanament.

Per tal de garantir l’èxit del procés, pretenem comptar amb la participació de tots els sectors del municipi de Torrelles per tal de poder conèixer quines són les inquietuds de la ciutadania i, d’aquesta manera, dissenyar i implementar les accions de cooperació i les polítiques locals amb el desenvolupament adaptades a les necessitats de tots els torrellencs i torrellenques.

Arxivat a: Articles d'opinió
Maria Vidal Martínez
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/03/2021 a les 13:33h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona