CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > Es modifiquen els horaris del cementiri municipal per Tots Sants

Es modifiquen els horaris del cementiri municipal per Tots Sants

21/10/2020

Davant la festivitat de l’1 de novembre, es donen un seguit de recomanacions per evitar aglomeracions i minimitzar el risc de contagi

Amb motiu de la proximitat de Tots Sants, l’Ajuntament ha decidit ampliar els horaris del cementiri municipal, per a facilitar-hi l’accés a les persones que vulguin anar-hi a visitar les restes dels seus difunts, com és tradició en aquestes dates. Així, els dies 24, 25 i 31 d’octubre i el dia 1 de novembre, dia en què se celebra pròpiament la festivitat de Tots Sants, l’equipament romandrà obert des de les 9 a les 18 hores.

Així mateix, des de la Generalitat de Catalunya es fan arribar un seguit de recomanacions per evitar aglomeracions i garantir el compliment de les mesures de prevenció davant la COVID-19.

Als cementiris, s’estableix un control de l’aforament i, sempre que sigui possible, s’han d’habilitar entrades i sortides diferenciades, establint recorreguts per evitar que les persones es trobin i garantir que es respecti la distància interpersonal d’1,5 metres. S’adoptaran mesures de neteja i desinfecció adequades al nombre d’usuaris i usuàries de la instal·lació, fent especial atenció a les zones i espais d’ús comú. Es recorda que és obligatori l’ús de mascareta a tot el recinte. Les persones podran acostar-se a dipositar flors en els nínxols però sempre mantenint les mesures d’higiene abans i després de l’ofrena. Es posarà a disposició del públic dispensadors de gel hidroalcohòlic o desinfectants en llocs accessibles. Es reforçarà la neteja i desinfecció del serveis. Es recorda que no es pot menjar ni beure als cementiris i que cal limitar el temps d’estada.

Pel que fa a la celebració de la Castanyada o Halloween, es recorda que estan prohibides les trobades i reunions de més de sis persones i que resta prohibit el consum compartit de begudes alcohòliques a la via pública. En aquesta línia, no es poden fer festes ni revetlles amb ball, es recomana celebrar la festivitat en família però en grups reduïts i resten prohibides activitats com el ‘truc o tracte’ o els passatges del terror. Com a alternativa, es proposa organitzar concurs virtuals de panellets, de disfresses o de decoració de carbasses.

Arxivat a: General, Coronavirus
Cementiri Municipal

Arxius adjunts

  • Recomanacions per Tots Sants (PDF, 231 kB)
    Consulteu aquí les recomanacions del CECAT davant la celebració de la festivitat de Tots Sants
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/11/2020 a les 10:47h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona