CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Notícies > Ja es pot consultar el nou butlletí municipal

Ja es pot consultar el nou butlletí municipal

21/10/2020

La revista inclou un especial sobre l’educació a Torrelles i un resum de l’entrevista a Carme Cols i Pitu Fernández que es pot consultar íntegrament al web

L’Ajuntament de Torrelles acaba de publicar un nou número de la revista d’informació municipal corresponent als mesos de setembre i octubre. La publicació conté unes pàgines especials sobre l’educació a Torrelles, fent especial èmfasi en la necessitat d’elaborar un Pla Educatiu de Poble (PEP), un instrument estra­tègic i participatiu que impulsi un canvi en la polí­tica educativa i que treballi el concepte d’educació més enllà de l’àmbit escolar.

La revista inclou també un resum de l’entrevista que es va fer a la Carme Cols i el Pitu Fernández, dos torrellencs que han viscut el món educatiu des de diferents vessants: com a mestres, pares i avis, i que han participat en el debat educatiu sorgit en els moviments de renovació pedagògica. Podeu consultar l’entrevista íntegra en l’enllaç adjunt.

A més, el número 52 conté les darreres informacions relacionades amb l’evolució de les obres a la pista de Begues i al pont de Can Coll, l’obtenció del distintiu per la igualtat de gènere, les inversions futures al CEM Can Roig i CEM Can Coll, les accions de suport a les persones refugiades i un avanç del que serà la Festa Major de Sant Martí.

Es pot consultar el nou butlletí municipal al document adjunt o aquí.

Arxivat a: General
Butlletí d'Informació Municipal - Núm. 52

Arxius adjunts

  • Butlletí nº 52 (PDF, 1,61 MB)
    Consulta la nova edició de la revista d'informació municipal de l'Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/11/2020 a les 10:47h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona