CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Notícies > Torrelles rebrà prop de 470.000 euros per a la millora dels centres esportius

Torrelles rebrà prop de 470.000 euros per a la millora dels centres esportius

22/10/2020

La Diputació de Barcelona ha presentat el seu Programa General d’Inversions en la reunió setmanal de municipis de menys de 20.000 habitants

Aquest dijous s’ha celebrat una nova trobada comarcal d’alcaldes de municipis de menys de 20.000 habitants, en la qual hi han participat per part de la Diputació de Barcelona Juan Echániz, coordinador general, i Marina Espinosa, coordinadora d’estratègia corporativa i concertació local. El motiu de la seva presència era presentar el Programa General d’Inversions (PGI) de l’administració provincial que té previst atorgar al municipi de Torrelles la quantitat de 469.037,30 euros. A diferència d’anys anteriors, aquests diners només podran ser utilitzats per al finançament d’inversions. 

L’Ajuntament té previst destinar aquesta subvenció a finançar una part important de les inversions previstes als centres esportius municipals de Can Coll i Can Roig. El consistori invertirà prop d’un milió d’euros durant la present legislatura en diferents millores de les quals, al voltant d’un 20 % es destinarà al CEM Can Coll, on està previst construir una nova pista de pàdel, nous vestidors i millorar els accessos i l’entrada al recinte. Pel que fa a la resta de la despesa es destinarà al CEM Can Roig per a renovar la gespa del camp de futbol, fer nous vestidorsi realitzar el tancament del poliesportiu. 

En la reunió d’aquesta setmana s’ha presentat el Pla Xarxa de la Diputació de Barcelona que inclou el Programa General d’Inversions, però també altres Programes Específics, principalment destinats a projectes socials i de promoció econòmica i el Catàleg de Serveis de la Diputació que serà per a tot el mandat, i no anual com fins ara.

Arxivat a: General
Reunió municipis petits de la comarca
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/11/2020 a les 10:47h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona