CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Notícies > Nou pla d’ocupació per al manteniment d’equipaments i espais públics

Nou pla d’ocupació per al manteniment d’equipaments i espais públics

30/10/2020

Les persones interessades en accedir al procés de selecció hauran de presentar la sol·licitud del 2 al 9 de novembre

El consistori torrellenc ha publicat un nou pla d’ocupació a través del qual es contractaran dos operaris polivalents que realitzaran tasques d’arranjament, conservació i manteniment d’espais públics, equipaments i edificis municipals. Aquesta convocatòria s’emmarca en el Pla Metropolità de Suport a les polítiques socials municipals 2020-2023.

El contracte estableix una jornada ordinària de 37,5 hores setmanals distribuïdes de dilluns a divendres i puntualment alguns caps de setmana que es compensarien amb descansos de la jornada habitual. Així mateix, inclou la realització de cursos de formació dins l’horari laboral. La durada del contracte serà d’un any i la data d’incorporació prevista és el dia 1 de desembre del 2020. 

Les persones interessades han d’haver fet els 18 anys i no excedir de l’edat màxima de jubilació forçosa, així com estar en situació d’atur en el moment de presentació de la sol·licitud. El projecte es destina prioritàriament a persones desocupades que acreditin una antiguitat de més de tres mesos en situació d’atur, preferentment majors de 45 anys, sense estudis, sense ingressos i els qui acreditin situació d’atur d’altres membres de la unitat familiar. 

El termini per a la presentació d’instàncies s’obrirà dilluns dia 2 de novembre i finalitzarà el dia 9 de novembre. El tràmit s’haurà de fer preferentment de forma telemàtica, a través d’una instància genèrica, o bé demanant cita prèvia al Servei d’Atenció a la Ciutadania.

Arxivat a: General
Atur
AMB

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2021 a les 12:42h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona