CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Notícies > El jovent decideix a què es destina una part del pressupost municipal

El jovent decideix a què es destina una part del pressupost municipal

02/11/2020

Es posa en marxa un procés participatiu per tal que els nois i noies de 12 a 30 anys escullin quines inversions es faran amb 30.000 euros

L’Ajuntament de Torrelles posa en marxa un nou procés participatiu destinat, en aquesta ocasió, al jovent del municipi. L’objectiu és escoltar les seves necessitats i inquietuds i que siguin els nois i noies de 12 a 30 anys els que decideixen a quins projectes volen destinar 30.000 euros del pressupost municipal. 

Aquestes hauran de ser propostes d’inversió, com poden ser adquisició de material, obres i millores en equipaments municipals, instal·lació de mobiliari urbà o esportiu, nous espais web o aplicacions informàtiques i/o millores en l’espai públic. Han de tenir un cost igual o inferior als 30.000 euros, han de ser tècnicament viables, complir amb la normativa vigent i seguir els criteris de sostenibilitat ambiental i econòmica que es fomenten a Torrelles. 

El procés s’inicia avui dilluns dia 2 de novembre. Aquest mes es donarà a conèixer el procés i es recolliran de forma telemàtica les propostes que podran presentar tots els nois i noies de 12 a 30 anys empadronats a Torrelles. El termini es tancarà el dia 30 de novembre. Posteriorment, un grup de joves de 18 a 30 anys serà l’encarregat de seleccionar les propostes finalistes. Es faran tres sessions de treball: en la primera s’analitzaran les necessitats del jovent de Torrelles, a partir de la diagnosi realitzada en el marc del Pla local de Joventut; en la segona es recolliran les propostes realitzades pel jovent i es podran afegir de noves; amb el suport de tècnics, es farà una tercera sessió en la qual es revisaran les propostes per a confirmar que compleixin amb els requisits del procés participatiu i se n’escolliran entre 5 i 10 finalistes que passaran a la votació final, en la que novament podran participar els nois i noies de 12 a 30 anys. 

Un cop finalitzi el procés, es distribuiran enquestes de valoració entre el jovent participat per a recollir el seu grau de satisfacció.

Arxivat a: General
Procés participatiu joves

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 12/05/2021 a les 15:57h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona