Suspesos els actes de la Festa Major de Sant Martí

Dijous, 5 de novembre de 2020 a les 00:00
Les restriccions i limitacions decretades pel govern català per aturar els contagis han obligat a anul·lar totes les activitats previstes

L’Ajuntament de Torrelles ha decidit suspendre la celebració de la Festa Major de Sant Martí, prevista inicialment per a la setmana vinent. Amb l’entrada en vigor de la nova resolució SLT/2700/2020, de 29 d'octubre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, el consistori s’ha vist obligat a anul·lar els actes previstos de l’11 al 15 de novembre de 2020. Tanmateix, la intenció és poder tornar a programar els espectacles per a més endavant, quan les condicions sanitàries i climatològiques ho permetin. 

Es recorda a la ciutadania que cal complir amb les restriccions i limitacions establertes pel govern català per a evitar els rebrots de la COVID-19 i cal seguir les mesures de prevenció: rentat de mans, distància de seguretat i ús de la mascareta.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:27