CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > Obres per a millorar la seguretat viària a l’avinguda Dolça de Provença

Obres per a millorar la seguretat viària a l’avinguda Dolça de Provença

11/11/2020

L’actuació pretén reduir la velocitat dels vehicles en el tram comprès entre la rotonda de la BV-2005 i la prefectura de la policia local

Demà dijous comencen unes obres de millora a l’avinguda Dolça de Provença en el tram comprès entre la rotonda de la BV-2005 i la prefectura de la policia local. Aquesta actuació recull les demandes del veïnat per tal de reduir la velocitat dels vehicles que hi circulen i augmentar la seguretat viària en l’encreuament de l’avinguda Dolça de Provença i el carrer de Can Balasch de Baix. Els treballs inclouran la reparació de les rigoles i voravies, l’eliminació dels dos passos elevats existents, l’asfaltat de nou de tot el tram i el reforç de la senyalització horitzontal i vertical. En el tram comprès entre la prefectura de la policía local i el carrer Can Tarrida també es reforçarà la senyalització viària. 

Entre els objectius d’aquestes obres hi ha l’eliminació dels passos elevats existents, els quals no compleixen la normativa actual pel pendent de la mateixa via; la reparació de l’asfalt en tot el tram, que es troba en mal estat; i la millora de la seguretat viària. En aquesta línia, les obres suposaran una millora per als vianants, atès que s’augmenten els passos de vianants a la cruïlla de Can Balasch de Baix amb Dolça de Provença, i per al veïnat, que veurà reduïda la velocitat dels vehicles que circulen per l’avinguda Dolça de Provença. 

Aquestes obres tindran una durada aproximada d’una semana. A partir de dilluns 16 i fins dimecres 18 comportaran pas alternatiu de la circulació per tal d’evitar un tall complet de la via. Així mateix, el resultat d’aquestes obres comportarà un canvi de prioritat en la circulació, tal i com mostra el plànol adjunt, per tal de reduir la velocitat dels vehicles que circulen per l’avinguda Dolça de Provença. 

Es recorda que no fer cas a una senyal d’STOP es considera una falta greu en el Reglament general de Circulació, comportant una sanció econòmica de 200 euros i la pèrdua de 4 punts del carnet. La velocitat máxima de la via és de 30 km/h i que, per a la seguretat de tothom, és necessari complir amb la normativa viària. 

El cost total d’aquests obres, comptant també les millores de la senyalització horitzontal i vertical, és de 54.810 euros, i seran executades per les empreses Rogasa Construcciones y Contratas i Interoad SL.

Arxivat a: General
Avinguda Dolça de Provença
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/11/2020 a les 10:47h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona