CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > Aprovada la licitació per l'execució de les obres d'arranjament del carrer Montserrat Roig

Aprovada la licitació per l'execució de les obres d'arranjament del carrer Montserrat Roig

19/11/2020

Escrit d'opinió de Judith Roig, regidora d'Urbanisme i Territori

El passat divendres dia 20 de novembre, es va aprovar, en Junta de Govern, la licitació, plec de prescripcions tècniques i plec de clàusules administratives per l’execució de les obres d’arranjament del carrer Montserrat Roig.

Tot i que aquestes obres estava previst executar-les durant aquest segon semestre de 2020, la interrupció de termes i terminis administratius així com els efectes dels dos temporals que han tingut lloc durant aquest any, ens han portat a l’escenari actual. Les obres s’iniciaran entre gener i febrer de 2021.

El mal estat de l’asfaltat dle Carrer Montserrat Roig es va detectar un cop finalitzades les obres d’urbanització d’aquest carrer i existeix un contenciós administratiu per reclamar-ne la reparació a l’empresa constructora. En un primer moment, aquesta empresa es va comprometre a executar els treballs i es va encarregar un projecte a través de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. El cost de les obres era elevat i l’Ajuntament va decidir requerir aquest import a l’empresa constructora, la qual ha impugnat la decisió davant els Tribunals.

Tot i així, tenint en compte la demora en el temps que podia comportar esperar a la resolució del procediment judicial, es va incorporar en el pressupost del 2020 el cost de la primera fase del projecte, la licitació d’aquesta obra és la que s’ha aprovat aquests dies.

L’actual equip de govern ha apostat per fer una intervenció en la reparació de l’asfaltat malmès en diferents carrers del municipi i garantir així la seguretat dels vehicles que hi circulen, l’Ajuntament va dur a terme l’any passat un seguit d’actuacions al carrer Sant Isidre, Mossèn Jacint Verdaguer i Rafael Casanovas, i enguany a la cruïlla de Carrer Major amb Sant Jordi i a l’Avinguda Dolça de Provença.

De cara a l’any 2021, s’ha inclòs una partida important per continuar amb aquesta reparació d’asfaltat malmès en tot el terme municipal.

Arxivat a: Articles d'opinió
Judith Roig
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/03/2021 a les 12:48h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona