Bona acollida de les activitats virtuals per a la gent gran

Dilluns, 30 de novembre de 2020 a les 00:00
Continuen obertes les inscripcions per a participar en els tallers de relaxació, jocs i reptes mentals i en les xerrades d’actualitat

La setmana passada van començar els tallers i xerrades en línia per a les persones majors de 60 anys. Les activitats, que es fan els dimarts, dimecres i dijous a partir de les 17 hores, han tingut una molt bona acollida per part de les persones participants.

Dimarts,  dia 24 de novembre es va dur a terme la primera sessió del taller de relaxació i respiració, durant el qual, les persones usuàries, van gaudir i relaxar-se a través de diferents activitats guiades amb música.  El dimecres dia 25 de novembre es va oferir la xerrada “Efectes de la COVID-19 en les persones grans” impartida per la sociòloga Sònia Díaz, de l’Associació SIENA (Serveis Integrals per l’Envelliment Actiu). Durant l’activitat va reflexionar sobre els efectes psíquics, físics i socials que està tenint la pandèmia sobre el col·lectiu de la gent gran. Aquelles persones que no es van poder connectar  i/o estiguin interessades en el contingut de la xerrada, hi poden accedir a través del Canal de Youtube de l’Ajuntament de Torrelles. Finalment, dijous 26 de novembre es va realitzar el taller de jocs i reptes mentals amb diferents dinàmiques lúdiques on els participants van activar la ment i les diferents capacitats cognitives.

Les inscripcions segueixen obertes. Es poden formalitzar a través del correu electrònic gentgran@torrelles.cat o bé trucant al telèfon  93 689 15 48  els dimecres de 16 a 19 hores. La dinamitzadora del Casal de la Gent Gran atendrà individualment i amb cita prèvia a totes les persones interessades per explicar el contingut de les activitats i també per resoldre qualsevol dubte que tinguin en relació a com connectar-se. De fet, aquestes darreres setmanes ja ha estat ajudant diferents persones que tenien dificultats a l’hora de fer ús de les noves tecnologies.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:27