Es lliuren els premis de la mostra de dibuix del Casal de la Gent Gran

Divendres, 4 de desembre de 2020 a les 00:00
El jurat ha escollit tres finalistes entre totes les persones que han volgut participar en aquesta iniciativa

Aquest divendres, dia 4 de desembre, s’han lliurat els premis de la mostra de dibuix del Casal de la Gent Gran. Es tracta d’una iniciativa que es va posar en marxa amb la voluntat d’incentivar els usuaris i usuàries habituals del casal a gaudir del seu temps lliure amb una activitat artística. La participació ha estat molt bona atès que s’han presentat un total de 21 treballs. El jurat també ha valorat positivament el nivell qualitatiu de les propostes. 

Les tres guanyadores han estat Anna Aguilar, Montserrat Alsina i Margarida Dorca, les quals han rebut un petit obsequi. Aquests han estat lliurats per l’alcalde, Ignasi Llorente, la regidora de la Gent Gran, Vanesa Santiago, i el president de l’Associació de la Gent Gran, Frederic Tort. Els ha acompanyat la dinamitzadora del casal, Ofelia Gusi. 

Durant l’acte s’ha viscut un moment molt entranyable quan les finalistes han explicat els motius que les han portat a fer els seus dibuixos. Des del consistori se les ha felicitat pel seu treball i se’ls hi ha donat les gràcies per la seva implicació, així com a la resta de persones participants. 

La postal guanyadora, la dibuixada per l’Anna Aguilar, es publicarà a la revista municipal.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:28