CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > Els Reis d’Orient preparen la seva visita a Torrelles

Els Reis d’Orient preparen la seva visita a Torrelles

21/12/2020

Melcior, Gaspar i Baltasar han enviat una carta a tots els infants per informar-los de com podran fer arribar les seves cartes

Els nens i nenes de Torrelles, fins a 5è de primària, rebran aquesta setmana una carta de Ses Majestats els Reis d’Orient on els informen que, degut a la pandèmia, no hi haurà cavalcada, però tot i així, ells no faltaran a la seva cita el proper dia 5 de gener. Les cartes s’han fet arribar als infants empadronats a Torrelles però, si alguna família que no ho estigui la vol rebre, pot demanar-la a l’Ajuntament.

Melcior, Gaspar i Baltasar ubicaran els seus campaments reials en tres punts diferents del municipi: a l’escola Sant Martí, a l’escola Can Coll i a l’aparcament de Cal Joc. Els infants s’hi podran apropar per a lliurar la seva carta en una de les bústies gegants habilitades per a l’ocasió i, fins i tot, fer-se una fotografia, això sí, de lluny. Les famílies hauran de demanar cita prèvia a partir del 29 de desembre a les 9 hores a través d’aquest enllaç. Caldrà decidir a quin rei es vol donar la carta i reservar la franja horària que més convingui entre les 16 i les 21 hores. En cas que, per motius justificats, no es pugui fer la reserva telemàtica, es pot trucar a la regidoria de Cultura, al telèfon 93 689 00 00 (ext. 1123) els dies 29, 30 i 31 de desembre de 10 a 12 hores. Les reserves seran, com a màxim, de 6 persones.

Per tal de poder arribar a tots els infants de Torrelles, es demana les persones participants puntualitat, coherència i molta paciència, així com el respecte per les mesures de seguretat i per les indicacions que donin, en cada moment, els responsables de l’organització. 

Ses Majestats han deixat també un model de carta als comerços del poble per tal que els infants puguin escriure als Reis d’Orient i demanar els seus regals.

El consistori es vol sumar al missatge  que Melcior, Gaspar i Baltasar adrecen en la seva carta a tots els infants del municipi. Els Reis d’Orient els feliciten per haver estat un exemple davant els reptes plantejats pel coronavirus i els hi demanen que no perdin mai el seu somriure.  

Arxivat a: General
Cavalcada de Reis 2019
Carta de Ses Majestats els Reis d'Orient
Model de carta per escriure als Reis d'Orient
Campaments reials 2021

Arxius adjunts

  • Carta de SSMM els Reis d'Orient (PDF, 12,7 MB)
    Llegeix la carta que Melcior, Gaspar i Baltasar han fet arribar als infants
  • Model de carta (PDF, 5,61 MB)
    Utilitza aquest model de carta per demanar els regals als Reis d'Orient
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/01/2021 a les 12:22h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona