Prop de 200 infants participen en el tió de Nadal

Dimarts, 22 de desembre de 2020 a les 00:00
L’activitat es va dur a terme a la pista del CEM Can Roig, complint amb totes les mesures de seguretat davant la COVID-19

El passat dissabte 19 de desembre es va celebrar a Torrelles el tió de Nadal. Un total de 198 infants van participar en aquesta activitat gratuïta que inicialment estava prevista a l’esplanada ubicada davant la masia de Can Coll però que es va traslladar a la pista polivalent del CEM Can Roig per les pluges del dia anterior.

El tió de Nadal es va realitzar amb el degut compliment de les mesures de seguretat establertes en el protocol de la COVID-19. Per a participar-hi va ser necessari demanar cita prèvia. Es van establir unes franges horàries durant tota la jornada per evitar aglomeracions. Cada nen o nena va tenir a la seva disposició un tió i una zona delimitada en la qual podia ser-hi amb un màxim de dos acompanyants. Cada infant havia de portar el seu propi bastó i, en cas d’haver fet els sis anys, fer ús de la mascareta.

Aquesta és només una de les activitats organitzades des del consistori amb la voluntat que els infants de Torrelles puguin gaudir de les tradicions nadalenques amb seguretat.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:28