CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Torrelles recapta 2.326 euros per a La Marató per la COVID-19

Torrelles recapta 2.326 euros per a La Marató per la COVID-19

22/12/2020

L’Ajuntament vol agrair la col·laboració de totes les persones i entitats que han aportat el seu granet de sorra per aquesta causa solidària

Un cop més, Torrelles ha mostrat el seu esperit més solidari col·laborant amb La Marató de Televisió de Catalunya, que aquest any destinava tots els seus beneficis a la investigació de la COVID-19. Al municipi s’han organitzat iniciatives diverses entre les quals hi havia la 6a Caminada Familiar Solidària per la COVID-19, la projecció d’una pel·lícula a l’Ateneu Torrellenc o la venda de llibres a la biblioteca municipal. El passat diumenge, dia 20 de desembre, es va realitzar el sorteig d’una panera solidària que es va poder seguir per les xarxes socials municipals. En total, s’ha aconseguit recollir un total de 2.326 euros. 

Des de l’Ajuntament es vol agrair la solidaritat i la participació de totes les persones que han donat suport a aquesta iniciativa, així com a les entitats locals que han fet possible, un any més, aportar el nostre granet de sorra a La Marató, com el Casal de la Gent Gran, el Centre Excursionista Torrellenc, la delegació torrellenca de l'ANC, l’Esplai Arc de Sant Martí, l’AMPA Can Coll, l’Ateneu, la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra i els comerços del municipi.

Arxivat a: General, Coronavirus
Torrelles amb la Marató
Torrelles amb la Marató
Torrelles amb la Marató
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/01/2021 a les 12:22h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona