Teriyaa, una nova campanya solidària amb Tujereng

Dilluns, 28 de desembre de 2020 a les 00:00
Es posen a la venda productes fets amb teles gambianes que han confeccionat persones voluntàries de Torrelles

La regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional posa en marxa la campanya ‘Teriyaa’, que significa amistat entre pobles en l’ètnia i idioma majoritari a Gàmbia: el mandinga. La iniciativa pretén recollir diners per a Tujereng, poble agermanat amb Torrelles amb el qual es col·labora des de l’any 2006 amb la voluntat de fomentar l’apoderament de la dona, l’educació de qualitat i l’accés a les energies renovables. 

La campanya, que es posarà en marxa dimarts 29 de desembre, consisteix en la venda de productes elaborats amb teles gambianes. Aquests es podran trobar en els comerços Nins i Nines, Sabateria Martí, Ca la Maria i Calluna.Hi haurà diferents tipus d’articles a adquirir com davantals, bosses grans i petites, bosses de pa, per a l’esmorzar, per a les agulles d’estendre la roba o per anar a comprar. Aquests productes han estat confeccionats per dones voluntàries de Torrelles que, de manera desinteressada, han dedicat el seu temps a aquesta iniciativa solidària. 

Els diners que es recullin amb la venda d’aquests productes es destinaran a MBolo Association, a través de l'entitat Plataforma de Suport a les Persones Refugiades de Santa Coloma de Cervelló, per a la realització de diferents projectes al municipi de Tujereng relacionats amb l’enfocament de gènere i el respecte als drets humans. 

L’Ajuntament vol agrair la seva col·laboració a la Lola, la Mercè, la Cecília, l’Anna, la Beatriz, la Rosa, la Pepa, la Maite, la Roser, la Margarida, la Montserrat, la Tònia i la Lena, per la seva implicació, així com als comerços participants i a totes les persones que han fet possible aquesta campanya.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:28