Obert el termini per a consultar el cens electoral

Dimecres, 30 de desembre de 2020 a les 00:00
La ciutadania té fins al 4 de gener per a revisar les dades i garantir la seva participació en les eleccions al Parlament de Catalunya

Es posa a disposició de la ciutadania un servei per a consultar el llistat del cens electoral. Els torrellencs i torrellenques poden revisar les seves dades i presentar-ne les reclamacions pertinents per a garantir la seva participació en les eleccions autonòmiques que se celebraran el dia 14 de febrer de 2021 i decidir quins volen que siguin els seus representants al Parlament de Catalunya durant els propers quatre anys.

La consulta es pot fer de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l'INE, prèvia acreditació de la persona electoral pel sistema Cl@ve. La setmana vinent també es podrà fer la consulta de manera presencial a l’Ajuntament.

Si durant aquest període de consulta es detecta alguna incorrecció en les dades, caldrà presentar una reclamació davant la delegació provincial de l’Oficina del Cens Electoral corresponent, que la resoldrà en el termini de tres dies. Aquesta oficina disposa també d’un servei de consulta de les dades a través del seu web i un telèfon d’informació específic, el 901 101 900.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:28