CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Notícies > El consistori escampa sal a la via pública davant de possibles glaçades

El consistori escampa sal a la via pública davant de possibles glaçades

04/01/2021

Els treballs se centren especialment en les vies més sensibles a la formació de plaques de gel

Al llarg d’aquesta tarda i durant el vespre l’Ajuntament de Torrelles ha programat els treballs de distribució de sal per evitar els efectes que l’aparició de gel podria provocar en la mobilitat i la seguretat de les persones. La previsió de baixes temperatures ha provocat que s’estableixi aquesta actuació, que ja va ser necessària el passat 24 de desembre, i que se centrarà en els carrers més susceptibles de presentar plaques de gel. Concretament els treballs per a avui es duran a terme als carrers de Ronda del Molí, Cirerers, Ginesta, Falgueres, Tabor i Font Bosquina de Can Guey, als carrers 13, 14, 31, 32 i a les 7 avingudes de Can Güell, als carrers de Can Cartró, Bruguera, Torrent, Mas Gelat, Can Tarrida i avinguda Dolça de Provença de Cesalpina, i als carrers del nucli com el carreró de l’Església, Sant Jordi, Germans Soler i Cardona, l’Olivereta  o la Pujada de Can Roig.

De la mateixa manera el consistori recorda les mesures proposades des del Servei Català de Trànsit per a una més conducció més segura durant les glaçades com són regular l’ús de l’accelerador per millorar la tracció del vehicle, conduir de forma suau, evitar els moviments bruscos, moderar la velocitat i fer servir els frens amb precaució per evitar una pèrdua d’adherència sobtada.

Per a més informació, es pot contactar amb la Policia Local a través del 93 689 10 00.

Arxivat a: General
Glaçada
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/01/2021 a les 12:22h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona