Inscripcions obertes per a la 30a Caminada Popular

Dimecres, 20 de gener de 2021 a les 00:00
Aquesta serà una edició diferent en la qual les persones participants podran fer el recorregut quan vulguin entre el 25 de gener i el 28 de febrer

El Centre Excursionista Torrellenc, amb el suport de l’Ajuntament, organitza la 30a Caminada Popular. Aquesta és la única activitat programada dins la Festa Major de Sant Pau que es manté enguany, després que el govern català hagi prorrogat les restriccions per aturar la COVID-19 que impedeixen l’organització de festes populars així com qualsevol activitat amb risc d’aglomeracions. 

Aquesta edició de la caminada serà diferent. Les persones participants la podran fer quan vulguin, entre setmana o en cap de setmana, a partir del 25 de gener, dia de Sant Pau, i fins al dia 28 de febrer. Es podrà fer de manera individual o en companyia, sempre i quan es respectin les limitacions existents. L’organització ha preparat un itinerari especial anomenat Corriols i barraques que passa er camins estrets, entre boscos i cultius, que amaguen petites joies arquitectòniques com murs i barraques de pedra seca. La caminada tindrà una llargada de 13 quilòmetres i 600 metres de desnivell positiu, però hi haurà un recorregut alternatiu per a les persones que vulguin escurçar la distància. 

Les inscripcions es poden formalitzar fins al 27 de febrer. Les persones que s’hi apuntin abans del 30 de gener entraran en el sorteig dels cistells de Sant Pau elaborats amb productes propis de Torrelles. El preu de la inscripció és de 8 euros per als adults, 5 euros per als infants fins als 12 anys i 4 euros per als socis del CET. Aquest cost inclou l’itinerari detallat, un val per a bescanviar per un entrepà i una beguda i un obsequi de record. 

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:28