Suspesa la Festa Major de Sant Pau

Dimecres, 20 de gener de 2021 a les 00:00
Les actuals restriccions per aturar la COVID han obligat a anul·lar les activitats programades, amb l’única excepció de la caminada popular

Les restriccions decretades pel govern català per aturar els contagis de COVID-19 i l’actual evolució de la pandèmia han obligat l’Ajuntament a anul·lar els actes de la Festa Major de Sant Pau, que s’havia de celebrar aquest mes de gener. La Resolució SLT/1/2021, de 4 de gener, estableix que queden suspeses les festes majors així com totes aquells actes amb risc de generar aglomeracions de persones. A tot això s’ha d’afegir que els locals i espais en els quals es desenvolupen la majoria d’activitats culturals poden obrir exclusivament per a realitzar la seva programació ordinària. És per això que l’única proposta que es podrà dur a terme serà la tradicional caminada popular. 

La voluntat del consistori és poder tornar a programar aquestes activitats fora de la Festa Major i en dies esporàdics, quan les condicions de la pandèmia ho permetin. Aquesta serà la manera de poder oferir als torrellencs i torrellencques propostes culturals i, al mateix temps, posar el nostre granet de sorra per ajudar un sector, com molts altres, afectat durament pels efectes de la COVID-19. L’Ajuntament treballa conjuntament amb les entitats i associacions locals per a fer-ho possible i els hi ofereix suport tant en l’organització com en la difusió de les seves activitats.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:28