CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Notícies > Es recullen 460 euros amb la venda de productes solidaris

Es recullen 460 euros amb la venda de productes solidaris

27/01/2021

La recaptació es destinarà a MBolo Association per a dur a terme diferents projectes al municipi de Tujereng

La campanya solidària Teriyaa, impulsada per la regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional, s’ha tancat amb una bona resposta per part de la ciutadania. La iniciativa ha recollit un total de 460 euros amb la venda de productes confeccionats amb teles gambianes per dones voluntàries de Torrelles, entre els quals hi havia davantals, bosses grans i petites, bosses de pa, per a l’esmorzar, per a les agulles d’estendre la roba o per anar a comprar.

L’Ajuntament vol agrair especialment la col·laboració dels comerços Nins i Nines, Sabateria Martí, Ca la Maria i Calluna, que han venut els productes, així com a les persones voluntàries que han dedicat el seu temps a elaborar aquests productes solidaris. El consistori també vol reconèixer la implicació i solidaritat dels torrellencs i torrellenques que han participat en la campanya.

Els diners recollits es destinaran a MBolo Association, a través de l'entitat Plataforma de Suport a les Persones Refugiades de Santa Coloma de Cervelló, per a la realització de diferents projectes al municipi de Tujereng relacionats amb l’enfocament de gènere i el respecte als drets humans. Recordem que Tujereng és un poble agermanat amb Torrelles amb el qual es col·labora des de l’any 2006 amb la voluntat de fomentar l’apoderament de la dona, l’educació de qualitat i l’accés a les energies renovables. 

Arxivat a: General
Productes confeccionats amb teles gambianes
Productes confeccionats amb teles gambianes
Productes confeccionats amb teles gambianes
Productes confeccionats amb teles gambianes
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2021 a les 12:42h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona