CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Notícies > Visita del Director General d’Energia per les continues incidències en el subministrament elèctric

Visita del Director General d’Energia per les continues incidències en el subministrament elèctric

28/01/2021

L’Ajuntament ha demanat tenir capacitat sancionadora, atès que ara és de la Generalitat

Aquest matí, Torrelles ha rebut la visita del Director General d’Energia, Seguretat Industrial i Seguretat Minera, Manel Torrent, per confirmar en primera persona les reclamancions que s’han anat fent des de l’Ajuntament en relació a les incidències en el subministrament elèctric que es pateixen de manera continuada a Torrelles i altres municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Durant la trobada l’alcalde, Ignasi Llorente, ha demanat que des de l’Institut Català d’Energia es reclami a la companyia una auditoria de l’estat general de la línia elèctrica del municipi, tal i com ja es va demanar el gener passat. Així mateix, també s’ha sol·licitat que es cedeixi la competència sancionadora a l’Ajuntament.

La comitiva, formada pel director i el sostdirector de l’Institut Català d’Energia, l’alcalde de Torrelles, la regidora de via pública, l’enginyer municipal i l’arquitecte tècnic, s’ha desplaçat fins a Cesalpina per ensenyar i explicar les incidències derivades del transformador ubicat al carrer de les Rovires, i també a Can Guey per mostrar alguns exemples de quin és l’estat actual de la línia aèria elèctrica.

L’Ajuntament ha aconseguit el compromís de la Generalitat d’obrir un expedient sancionador de Torrelles de Llobregat vers Endesa amb la recopilació de totes les incidències de talls de subministrament elèctric que s’han produït en el darrer any.

Arxivat a: General
Visita Manel Torrent
Visita Manel Torrent
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2021 a les 12:42h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona