CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > Torrelles dóna suport al desenvolupament de polítiques de gènere al Marroc

Torrelles dóna suport al desenvolupament de polítiques de gènere al Marroc

02/02/2021

L’Ajuntament s’adhereix a la comunitat EqualMED que pretén promoure la participació de les dones en la política local al país africà

El consistori torrellenc, a través de les regidories d’Igualtat i Cooperació, participa en el projecte EqualMED, una iniciativa gestionada per la Diputació de Barcelona que pretén donar suport a la integració de l’enfocament de gènere al Marroc. Alguns dels seus objectius són promoure la participació de les dones en les instàncies de decisió locals, capacitar el personal electe i tècnic dels municipis per integrar la visió de gènere en les polítiques públiques locals, i reforçar la cooperació entre els municipis participants de la província de Barcelona i les comunes marroquines. 

L’adhesió a aquest projecte es considera una gran oportunitat per crear vincles amb les comunes del Marroc però també amb la resta de municipis participants, com són Barberà del Vallès, Sant Boi de Llobregat, Cerdanyola del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, El Prat de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Granollers, Santa Coloma de Gramenet, Igualada, Terrassa, Manresa, Mataró, Vic, Rubí, Vilafranca del Penedès, Sabadell i la Xarxa Baix Llobregat – JUSUR. 

Fa uns dies es va celebrar la primera reunió de treball del projecte, en la qual es van presentar les comunes participants i les temàtiques d’interès, es va informar sobre els principals avenços del projecte, es va parlar de fer una diagnosi de la situació de la participació política de les dones a nivell local al Marroc i es va començar a treballar en un calendari d’activitats i un pla de comunicació per a donar a conèixer la iniciativa. 

L’Ajuntament de Torrelles participarà en les taules de diàleg i en els intercanvis que es duran a terme tant a Barcelona com al Marroc. De fet, està previst organitzar tres reunions-debats a Marrakech i una trobada a Barcelona de dones electes marroquines amb dones electes dels diferents municipis de la província de Barcelona.

Arxivat a: General
Cooperació i solidaritat
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2021 a les 12:42h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona