CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > Ajuts de la Generalitat per als col·lectius més afectats per la COVID

Ajuts de la Generalitat per als col·lectius més afectats per la COVID

16/02/2021

S’obren dues convocatòries per a les persones afectades pels ERTO i per als autònoms que tinguin dificultats per al manteniment de la seva activitat econòmica

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha obert una nova convocatòria d’ajuts a la qual hi pot accedir qualsevol persona treballadora resident a Catalunya que estigui afectada per un ERTO actiu a desembre de 2020, o bé tingui un contracte fix discontinu i sigui beneficiària d’una prestació extraordinària. Les persones interessades tenen fins al dia 25 de febrer per a presentar-ne la sol·licitud de manera telemàtica. L’ordre d’inscripció no determinarà la preferència en l’atorgament dels ajuts. Podeu ampliar la informació en l’enllaç adjunt

La segona convocatòria s’obrirà el dia 19 de febrer i està destinada a persones autònomes i sòcies de cooperatives o societats jurídiques que estiguin donades d'alta com a treballadores autònomes i tinguin dificultats per a mantenir la seva activitat econòmica. Les persones sol·licitants podran optar a un ajut directe de 2.000 euros sempre i quan compleixin amb els requisits de la convocatòria que es poden consultar en l’enllaç adjunt. La petició s’haurà de fer de manera telemàtica a través del web de la Generalitat de Catalunya entre el 19 i el 26 de febrer de 2021.

Arxivat a: General, Coronavirus
Sol·licitud d'ajuts extraordinaris
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/03/2021 a les 13:33h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona