CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > Portes obertes als centres educatius

Portes obertes als centres educatius

23/02/2021

Les escoles i l’institut han organitzat trobades virtuals per donar a conèixer a les famílies les instal·lacions i el projecte educatiu de cada centre

L’institut i les escoles Can Coll i Sant Martí tenen previst organitzar en els propers dies una jornada virtual de portes obertes amb l’objectiu que les famílies puguin conèixer les instal·lacions i el projecte educatiu de cada centre abans de fer la preinscripció escolar. Aquesta s’haurà de formalitzar de forma telemàtica del 15 al 24 de març de 2021, en el cas del segon cicle d’educació infantil i primària, i del 17 al 24 de març per a l’alumnat d’educació secundària obligatòria (ESO). 

La primera reunió telemàtica es farà el dia 1 de març, a les 18 hores, i estarà destinada a les famílies amb fills i filles que hagin de cursar els estudis de secundària. L’equip docent de l’Institut Torrelles presentarà un projecte educatiu basat en el treball directe amb l’alumnat i en oferir una qualitat educativa no només curricular sinó també en valors, actitud crítica i autoconeixement. Des del centre volen destacar la coordinació existent amb les escoles per a facilitar el canvi d’etapa educativa i la digitalització del centre que recentment ha incorporat Chromebooks en substitució de llibres en paper. 

Les portes obertes a les escoles Can Coll i Sant Martí es faran els dies 2 i 3 de març, respectivament, a les 17 hores i també de manera virtual. L’objectiu dels centres és mostrar a les famílies quin és el seu compromís cap a l’alumnat. A l’escola Sant Martí, per exemple, destaquen que són escola verda, que incorporen la competència digital com a part del seu aprenentatge, l’ús de llengües estrangeres i el treball cooperatiu. A l’escola Can Coll aposten per metodologies innovadores com el treball per projectes o l’ús de l’anglès com a llengua vehicular en algunes matèries, fomentant la iniciativa, la creativitat, l’esforç i l’esperit crític. 

Al mes d’abril arribaran les portes obertes de l’escola bressol municipal El Serralet. El seu projecte educatiu es basa en el joc i els hàbits, acompanyant els infants en les diferents etapes del seu creixement i ajudant-los a relacionar-se amb ells mateixos i amb el seu entorn. El centre obrirà les seves portes el dia 17 d’abril de manera presencial, adaptant les trobades a les mesures de prevenció per evitar els contagis de la COVID-19. En els propers dies s’informarà de com les famílies s’hi podran inscriure. 

Podeu ampliar la informació sobre els centres educatius en el document adjunt.

Arxivat a: General
Educació

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 03/03/2021 a les 13:33h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona