CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > Calendari fiscal per a l’exercici 2021

Calendari fiscal per a l’exercici 2021

02/03/2021

El govern local ha aprovat els nous terminis en els quals els veïns i veïnes de Torrelles hauran de fer el pagament dels impostos i taxes municipals

L’Ajuntament de Torrelles ha aprovat el nou calendari fiscal per a l’exercici 2021, que inclou les els terminis de pagament dels impostos i taxes municipals. Recordem que aquest any, com a conseqüència de la si­tuació econòmica derivada de la pandèmia, el govern local ha decidit no ac­tualitzar les ordenances fiscals, que inclouen els tipus de gravamen que s’apliquen en impostos com l’IBI, l’IAE, la taxa d’escombraries o la de clavegueram, amb la voluntat de no augmentar la pressió fiscal so­bre la ciutadania. 

Pel que fa als terminis de pagament, les persones que paguen l’IBI i la taxa de residus domèstics o comercials en període voluntari, podran fer l’abonament del 3 de maig al 5 de juliol de 2021. A les persones que paguen el rebut de manera fraccionada, se’ls hi passarà els dies 3 de maig, 1 de juliol, 1 d’octubre i 1 de desembre. Els propietaris de béns immobles rústics, estiguin o no construïts, hauran d’afrontar el pagament de l’IBI de l’1 de setembre al 5 de novembre. En cas d’estar domiciliat, el rebut es passarà el dia 2 de novembre. 

Si mirem les dates d’altres impostos o taxes, l’Impost d’Activitats Econòmiques caldrà pagar-lo del 16 de setembre al 16 de novembre i, en cas d’estar domiciliat, es pagarà el dia 2 de novembre; l’Impost de Vehicles de tracció mecànica s’haurà d’abonar de l’1 d’abril al 4 de juny en període voluntari o el dia 1 de juny en cas de tenir-lo domiciliat; finalment, la taxa del Cementiri Municipal s’haurà d’abonar del 3 de maig al 5 de juliol o, en cas d’estar domiciliat, el dia 1 de juliol. 

Podeu consultar els terminis de manera més gràfica en el quadre adjunt.

Arxivat a: General
Calendari
Calendari fiscal 2021
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2021 a les 12:42h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona